Köpvillkor

För att handla produkter i [Ö:hedd] webbshop krävs det att du fyllt 18 år. Vi levererar enbart inom Sverige. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo.

 

Orderbekräftelse och leveransbekräftelse/kvitto

När du slutfört din beställning på ohedd.se  får du inom kort en automatisk orderbekräftelse från oss via e-post som bekräftar att vi tagit emot din beställning. Kontrollera alltid att din bekräftelse stämmer.

 

Frakt

Alla beställningar i webbutiken som överstiger 1 000 kr skickas fraktfritt. Vid beställningar under fraktfrigränsen tar vi 79 kr i avgift, oavsett hur många varor du köper. Leverans sker inom 3-6 dagar.

 

Ångerrätt

Du får ångra dig. Om du inte använt produkten kan du lämna tillbaka den inom 14 dagar.
Varan ska vara oanvänd och i nyskick, i sin orginalförpackning och ha samtliga eventuella etiketter och märkningar kvar,men du har rätt att försiktigt öppna förpackningen och undersöka varan för att se vad den har för egenskaper och funktion. Var varsam, om varan eller förpackningen hanterats oförsiktigt kan det bli avdrag på återbetalningen

Vänligen kontakta oss innan du returnerar varan

info@ohedd.se

Fraktkostnad vid returnering till vårt e-handelslager bekostas av kunden.Du kan returnera produkten kostnadsfritt i butik.

 

Sekretess

All personlig information som sparas på [Ö:hedd] kommer att hanteras med största omsorg. Den information som vi lagrar kommer inte att säljas eller användas i andra syften än att se till att du får bästa möjliga service. Det kommer endast att användas för att informera dig om specialerbjudanden och andra marknadsaktiviteter relaterade till [Ö:hedd].

preloader